Ledw@re | voordelen van led verlichting

Ledlampen zijn de meest duurzame vorm van verlichting. Bij ons vindt u een breed assortiment aan led lampen. Shop led spots, led strips en meer.

Voordelen van led verlichting

Nadat de gloeilamp jarenlang gebruikt is als verlichting, is de led lamp ontwikkeld om een meer veilige en duurzame vorm van verlichting aan te bieden. De ledlamp heeft geen giftige stoffen waardoor het een veiliger alternatief is voor de gloeilamp. Daarnaast gaat de ledlamp 30 keer langer mee dan de gloeilamp. De ledlamp is dan ook de meest duurzame lamp. Led verlichting is dus een zeer milieuvriendelijke optie. Door lampen in huis te vervangen voor led verlichting draagt u bij aan het milieu. Daarnaast zult u veel besparen omdat lampen zuiniger zijn en lang meegaan.
LED stripLED Op / InbouwspotLED Op / InbouwspotLED Op / InbouwspotLED Op / InbouwspotLED Op / Inbouwspot

Soorten LED verlichting

Led verlichting heeft boven andere soorten verlichting zeker de voorkeur. Wanneer u kiest voor led verlichting kiest u voor een duurzame lamp. In tegenstelling tot de gloeilamp heeft de ledlamp geen giftige stoffen waardoor het een veiliger alternatief is. De ledlamp geeft net zo veel licht als de gloeilamp, maar gaat zo'n 30 keer langer mee. Een meer milieubewuster alternatief is de fluorescentielamp. Deze lamp wordt als spaarlamp gebruikt of als tl-buis en is ietwat goedkoper in aanschaf. Toch is led verlichting een betere keuze. Led verlichting gaat gemiddeld 10 jaar langer mee dan fluorescentielampen. Daarnaast is led verlichting veel zuiniger, wat u in de energierekening zult merken. Op lange termijn kan het dan ook zeker voordeliger zijn om in uw gehele woning of bedrijf de lampen te vervangen voor led verlichting. Neem contact op

Voordelen van led lampen

Led verlichting heeft veel voordelen ten opzicht van andere soorten verlichting. Led Verlichting verbruikt, zoals gezegd, minder energie. Als alle lampen in huis vervangen zijn voor led verlichting dan zult u elk jaar flink kunnen besparen op de energierekening. Daarnaast gaan led lampen veel langer mee. In vergelijking met de gloeilamp, gaat een led lamp tot wel 30 keer langer mee. De lampen gaan 25 keer langer mee dan halogeen lampen, in vergelijking met fluorescentielampen gaan de lampen 10 keer langer mee. U bespaart dus ook omdat u de lampen minder vaak hoeft te vervangen.

Ik ben geinteresseerd

LED spots

Soorten led verlichting

Verschillende soorten led verlichting zijn verkrijgbaar. Afhankelijk van het soort licht dat u nodig heeft en de plaats waar de spots geplaatst worden, zult u een spot uit gaan zoeken. Led spots voor in het toilet zullen bijvoorbeeld meer licht moeten geven dan led spots in de gang. Voor in de gang kunt u voor meerdere led spots of een rail systeem kiezen. In de keuken is een led rail systeem helemaal een goede keuze. Led strips zijn heel geschikt om verschillende hoeken uit te lichten. De led strips kunt u bijvoorbeeld achter de televisie plaatsen of onder de traptreden. Contact opnemen

Telefoonnummer klantenservice: +31-26-3736294
e-mail: klantenservice@ledware.nl